Ny studiecirkel om frivillig enkelhet

• Källaren

Beskrivning av tjänsten

Har du hellre gott om fri tid än överflöd av pengar och prylar? Vill du få ut mer av livet och bli rik på riktigt? Om ja, välkommen på studiecirkel om frivillig enkelhet! Vi funderar på vardagslivet och delar våra tankar i en mindre grupp utifrån ett väl beprövat upplägg med ett nytt tema för varje träff. Frivillig enkelhet (voluntary simplicity) är en självvald enkel livsstil med enklare lösningar utan onödiga utgifter. Innebär ofta låg konsumtion och mindre lönearbete än heltid. Vanliga syften är livskvalitet, personlig utveckling, minskad miljöpåverkan eller att frigöra tid till att hjälpa andra. Frivillig enkelhet kan vara en del i att bygga ett liv med lagom livstempo för medveten närvaro även när vi inte aktivt mediterar. I den här studiecirkeln får du chansen att ostört reflektera över vardagslivet utan att bli avbruten eller bedömd. Var och en får lika lång tid att dela tankar och det är upp till dig om du reflekterar utifrån ditt eget liv eller samhällets tidsanda i stort. Det här är en fristående fortsättning på dom två studiecirklar om frivillig enkelhet som vi hade 2023. Du behöver inte kunna komma varje gång för att vara med. Men föranmälan behövs till goran.haden@gmail.com, dvs det räcker inte anmäla sig här. Plats: Meditationskyrkans källarvåning i centrala Härnösand, Brunnshusgatan 11A. Tid: Sju måndagar i rad 5/2 - 18/3 kl 18.30-20.30. Ytterdörren är öppen från kl 18.18. Kostnad: Ingen. Men du behöver vara medlem i Meditationskyrkan. Central fördjupning i text, ljud och bild: https://enkopfridag.wordpress.com/2023/03/01/lankar-om-frivillig-enkelhet Frågor? Anmälan? Hör av dig till goran.haden@gmail.com Välkommen!

Kommande sessioner

Avbokningspolicy

KOSTNAD OCH ANMÄLAN Kostnad: Kurs 1500 kr Info & anmälan: roger@rogerkangas.se 070 – 673 38 07 BOKNINGSVILLKOR I anslutning till din anmälan betalar du in 1500 kr på Bg 217-5495 eller Swish 123 39 777 58 Där ingår en anmälningsavgift på 500 kr, som inte återfås om avbokning sker. Vid arrangörens inställelse återbetalas hela betalningen, inklusive anmälningsavgiften. Delbetalningsalternativ kan diskuteras vid anmälan.

• Brunnshusgatan 11A, Härnösand, Sweden

johan@vileum.com